Aromatyczny łosoś w aksamitnym sosie na bazie serka i suszonych pomidorów. Do tego chrupiące, pieczone kotleciki z brokułów i sera – połączenie klasyki z nutką nowoczesności!



Aromatyczny łosoś w aksamitnym sosie na bazie serka i suszonych pomidorów. Do tego chrupiące, pieczone kotleciki z brokułów i sera – połączenie klasyki z nutką nowoczesności!
Domowe kotleciki z łososia i ziemniaków, z dodatkiem dżemu z mango i aromatycznych przypraw. Podane z pieczonymi batatami i świeżą sałatką, skropioną limonkowym majonezem.
Delikatny filet z mintaja zapiekany pod serową kruszonką z bułki panko. Podany z pieczonymi ziemniakami oraz duszonym porem i groszkiem konserwowym w aromatycznym maśle czosnkowym.
Burger z twistem! Chrupiący mintaj w aromatycznej paście curry, pikantny majonez sriracha i świeża azjatycka surówka – wszystko zamknięte w przyrumienionej bułce brioche. Podawany z frytkami i dodatkami. Intensywny smak Tajlandii w formie burgera – gotowy w pół godziny!
Kremowy Łosoś z Suszonymi Pomidorami i Brokułowymi Totsami to danie, które łączy domowy komfort z elegancją. Delikatny łosoś smażony na chrupiącej skórce, duszony w aksamitnym sosie z suszonych pomidorów i serka śmietankowego, podawany z pieczonymi kotlecikami z brokuła i sera — to prawdziwa eksplozja smaku! Lekki, zdrowy i gotowy w pół godziny.
Delikatna polędwiczka wieprzowa smażona i duszona z porem w kremowym sosie musztardowo-serkowym. Podana z rustykalnymi tłuczonymi ziemniakami i świeżą rukolą. Pyszny i szybki obiad – domowy klasyk z nutą elegancji.
Aromatyczny, soczysty boczek ze złocistą, chrupiącą skórką to prawdziwa uczta dla mięsożerców. Pieczony w towarzystwie ziemniaków Hasselback, podany z lekką gremolatą z jabłkiem, fasolką szparagową i świeżymi ziołami – danie pełne smaku i kontrastów. Świetna propozycja na rozgrzewający obiad lub kolację z efektem „wow”.
Filety z piersi kurczaka w pysznej, serowej zapiekance. Całość wzbogacona sosem pomidorowym, roztopioną mozzarellą i świeżymi ziołami. Serwowane z lekką sałatką z ogórkiem, pomidorkami koktajlowymi i kremowym dressingiem.
Krewetki na spaghetti w kremowym sosie śmietanowym z porem to wykwintne danie, które łączy delikatność owoców morza z aksamitnym, aromatycznym sosem. Soczyste krewetki, delikatnie podsmażone, świetnie komponują się z miękkim spaghetti, a kremowy sos z dodatkiem pora dodaje daniu wyjątkowego charakteru. To idealna propozycja na elegancki obiad lub kolację, która zachwyci swoim wyrafinowanym smakiem i jednocześnie prostotą przygotowania.