Kremowe linguine z grzybami, porem i boczkiem
Ten przepis inspirowany carbonarą łączy kremowy sos na bazie crème fraîche z delikatnymi grzybami i porem. Wykończone chrupiącym boczkiem i tartym serem, linguine staje się idealnym połączeniem kremowej konsystencji i głębokiego smaku. Smacznego!
0
Dodaj do ulubionych
Składniki
Wartości odżywcze
Porcje 1
Wielkość porcji 100 g
- Ilość na porcję
- Kalorie 171kcal
- % Dzienna wartość *
- Tłuszcz całkowity 7g11%
- Węglowodanów całkowicie 19.8g7%
- Błonnik pokarmowy 1.8g8%
- Cukry 2.7g
- Białko 7.2g15%
* Procent dziennej wartości oparty jest na diecie zawierającej 2000 kalorii. Dzienne zapotrzebowanie kaloryczne może być wyższe lub niższe w zależności od indywidualnych potrzeb.
Notatka
Alergeny: mleko, gluten, jajka