Bogaty w warzywa makaron w ziołowym sosie pomidorowym z dodatkiem cebuli, marchewki i papryki. Całość zwieńczona chrupiącym boczkiem i lekką sałatą z winegretem. Komfortowe danie pełne warzyw.



Bogaty w warzywa makaron w ziołowym sosie pomidorowym z dodatkiem cebuli, marchewki i papryki. Całość zwieńczona chrupiącym boczkiem i lekką sałatą z winegretem. Komfortowe danie pełne warzyw.
Aromatyczne curry z ziemniaków, pomidora i fasolki szparagowej w kokosowym sosie, serwowane z soczystym kurczakiem w sezamowej panierce z nutą miodu. Pyszne, sycące danie o indyjskim charakterze.
Domowy street food inspirowany Afryką Wschodnią: soczysty stek doprawiony wędzoną papryką, pieczone frytki viazi karai w chrupiącej panierce z mąki kukurydzianej i kurkumy, słodko-kwaśny chutney tamaryndowy oraz świeża sałatka kachumbari z ogórkiem, pomidorem i limonką.
Intensywnie przyprawiony burger z mielonej wieprzowiny, doprawiony wędzoną papryką i podany w maślanej bułce brioche z karmelizowaną cebulą oraz chrupiącą sałatką z jabłka i rzymskiej sałaty. Obok – frytki ziemniaczane pieczone z papryką. Domowy klasyk z wyraźnym smakiem!
Aromatyczne danie w stylu portugalskim, które łączy soczystego kurczaka w miodowej glazurze z pieczonym ryżem w warzywnym sosie. Kolorowe, rozgrzewające i pełne smaku – idealne na codzienny obiad i kolację!
Aromatyczny łosoś w aksamitnym sosie na bazie serka i suszonych pomidorów. Do tego chrupiące, pieczone kotleciki z brokułów i sera – połączenie klasyki z nutką nowoczesności!
Aksamitne risotto inspirowane klasyczną carbonarą, wzbogacone żółtkiem, twardym włoskim serem i czarnym pieprzem. Całość wieńczą pieczone pomidorki z dodatkiem octu balsamicznego. Idealne połączenie kremowej konsystencji z kwasowo-słodkimi nutami.
Domowe kotleciki z łososia i ziemniaków, z dodatkiem dżemu z mango i aromatycznych przypraw. Podane z pieczonymi batatami i świeżą sałatką, skropioną limonkowym majonezem.
Delikatny filet z mintaja zapiekany pod serową kruszonką z bułki panko. Podany z pieczonymi ziemniakami oraz duszonym porem i groszkiem konserwowym w aromatycznym maśle czosnkowym.
Przygotuj wyjątkowo aromatyczne danie kuchni indyjskiej, w którym delikatne kawałki kurczaka łączą się z przyprawami, szpinakiem i kremowym sosem pomidorowym. Towarzyszy mu maślany ryż pilaw, doprawiony kardamonem i gwiazdą anyżu. To zdrowa propozycja pełna smaku.