Domowe pesto w wersji superkremowej dzięki dodatkowi serka śmietankowego. Podane z makaronem rurkami, zieloną fasolką i soczystymi pieczonymi pomidorami – aromatyczne, proste i wyjątkowo pyszne danie.



Domowe pesto w wersji superkremowej dzięki dodatkowi serka śmietankowego. Podane z makaronem rurkami, zieloną fasolką i soczystymi pieczonymi pomidorami – aromatyczne, proste i wyjątkowo pyszne danie.
Ekspresowa wariacja na temat rendang – mielona wołowina duszona w sosie kokosowym z tamaryndem i przyprawami. Podawana z ryżem i chrupiącą sałatą z kremowym dressingiem satay. Intensywne smaki i szybkie wykonanie.
Szybkie, wegańskie danie na bazie kremowego sosu kokosowo-orzechowego z dodatkiem tajskiej pasty curry. Zawiera pieczarki, groszek cukrowy i paprykę, a całość podana jest z gotowanym białym ryżem i posypana czarnym sezamem. Syczące, aromatyczne i gotowe w 10 minut.
Filet z kurczaka duszony w kremowym sosie kokosowym z kurkumą, świeżym imbirem i czosnkiem. Serwowany z długoziarnistym ryżem i ogórkiem marynowanym w occie z czerwonego wina z chili. Pełne smaku i białka danie inspirowane kuchnią Azji Południowo-Wschodniej.
Intensywnie przyprawiony burger z mielonej wieprzowiny, doprawiony wędzoną papryką i podany w maślanej bułce brioche z karmelizowaną cebulą oraz chrupiącą sałatką z jabłka i rzymskiej sałaty. Obok – frytki ziemniaczane pieczone z papryką. Domowy klasyk z wyraźnym smakiem!
Aromatyczne danie w stylu portugalskim, które łączy soczystego kurczaka w miodowej glazurze z pieczonym ryżem w warzywnym sosie. Kolorowe, rozgrzewające i pełne smaku – idealne na codzienny obiad i kolację!
Delikatny filet z mintaja zapiekany pod serową kruszonką z bułki panko. Podany z pieczonymi ziemniakami oraz duszonym porem i groszkiem konserwowym w aromatycznym maśle czosnkowym.
Burger z twistem! Chrupiący mintaj w aromatycznej paście curry, pikantny majonez sriracha i świeża azjatycka surówka – wszystko zamknięte w przyrumienionej bułce brioche. Podawany z frytkami i dodatkami. Intensywny smak Tajlandii w formie burgera – gotowy w pół godziny!
Hiszpańska paella w domowym wydaniu! Soczyste krewetki królewskie, ryż arborio, warzywa i aromatyczne przyprawy tworzą klasyczne, sycące danie. Wszystko wykończone kremowym cytrynowym aioli. Gotowe w 40 minut – intensywnie aromatyczne i pełne śródziemnomorskiego słońca!
Soczyste krewetki duszone z cukinią i pomidorami, makaronem orzo i aromatycznym bulionem. Wykończone słonym akcentem fety i świeżym szczypiorkiem. Lekkie, kremowe, pełne smaku, które zachwyci każdego miłośnika kuchni śródziemnomorskiej. Gotowe w pół godziny!
Kremowy Łosoś z Suszonymi Pomidorami i Brokułowymi Totsami to danie, które łączy domowy komfort z elegancją. Delikatny łosoś smażony na chrupiącej skórce, duszony w aksamitnym sosie z suszonych pomidorów i serka śmietankowego, podawany z pieczonymi kotlecikami z brokuła i sera — to prawdziwa eksplozja smaku! Lekki, zdrowy i gotowy w pół godziny.
Delikatna polędwiczka wieprzowa smażona i duszona z porem w kremowym sosie musztardowo-serkowym. Podana z rustykalnymi tłuczonymi ziemniakami i świeżą rukolą. Pyszny i szybki obiad – domowy klasyk z nutą elegancji.
Słodko-pikantny kurczak teriyaki z nutą miodu, sosem sojowym i płatkami chilli, podany z lekko sezamowymi warzywami i białym ryżem. Azjatycki klasyk gotowy w 20 minut – lekki, zdrowy i pyszny. Dzięki zamianie sosu na bezglutenowy, danie idealnie nadaje się również dla osób na diecie bezglutenowej!
Delikatne gnocchi w aromatycznym sosie śmietanowo-pomidorowym z dodatkiem szpinaku, czosnku i wędzonej papryki. Całość zwieńczona pieczonymi pieczarkami – chrupiącymi i złocistymi. Komfortowe, kremowe i pełne smaku – bez mięsa, ale z charakterem!
Złociste frytki z piekarnika, na których ląduje soczysta, aromatyczna mielona wołowina duszona z papryką, cebulą i przyprawami w pomidorowo-musztardowym sosie. Całość wykończona kremowym dressingiem ranch z czosnkiem i wędzoną papryką. Intensywnie pyszne danie, które zrobisz w 30 minut – idealne na szybki, domowy comfort food!
Klasyczne, domowe smaki inspirowane kuchnią amerykańskiego Południa. Soczysty stek z polędwiczki wieprzowej w aromatycznym sosie BBQ na bazie musztardy, miodu i wędzonej papryki. Do tego chrupiące ziemniaczki i świeża sałatka z ogórkiem i marynowaną cebulą. Pyszne, sycące i gotowe w zaledwie 25 minut – idealne na lunch, obiad lub weekendowy comfort food!
To danie pełne koloru i smaku przeniesie Cię prosto na ulicę Meksyku! Tortille wypełnione soczystą papryką, czerwoną fasolą i intensywnym sosem pomidorowym z nutą chipotle, zapieczone pod warstwą ciągnącego się sera. Podawane z dymnym majonezem i świeżymi ziołami – szybki, prosty i sycący obiad w stylu roślinnym.
Wyrazista, słodko-pikantna wołowina smażona z aromatycznym czosnkiem, imbirem i chili, podawana z makaronem jajecznym i chrupiącymi brokułami w gęstym, lepkim sosie. Idealne danie na szybki obiad z nutą azjatyckiego street foodu.
Soczyste steki z polędwicy wieprzowej, obsypane aromatyczną kruszonką z pieczarek, cebuli, chrupiącego panko i dojrzewającego cheddara. Wszystko zapiekane na złoty kolor i podane z maślanymi ziemniakami oraz fasolką szparagową.
Poznaj wyjątkowy stek z rostbefu podawany na chrupiących ziołowych frytkach, z aromatyczną karmelizowaną cebulą i sosem musztardowo-majonezowym. Idealne danie na każdą okazję, które zachwyci smakiem i wyglądem.